2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Családi mészárlás: nyolc halott

2016. április 23., szombat 09:12, frissítve: hétfő 07:29

Agyonlőtték egy család nyolc tagját az Egyesült Államok Ohio államában.

A nyolc családtagot egy főút ötven kilométeres szakaszán belül elhelyezkedő négy házban gyilkolták meg ismeretlenek. „Az áldozatok mindegyikét kivégezték. Mindegyiküket fejbe lőtték” – mondta Mike DeWine ohiói főügyész.

A holttestek mindegyike felnőtt személyé egy kivételével: egy tizenhat éves fiú is az áldozatok közt van. A mészárlást három kisgyermek, egy néhány napos csecsemő, egy hat hónapos és egy hároméves kisgyermek túlélte. A legtöbb esetben az áldozatokat álmukban érte a lövés.

A kampánykörúton tartózkodó ohiói kormányzó elmondta: a hatóságok egyelőre nem ismerik az indítékot.  „Még nem tudjuk, mi áll emögött, és nem akarok találgatni, de meg fogjuk találni az elkövetőket, elfogjuk, és az igazságszolgáltatás elé visszük őket” – fogalmazott John Kasich, s azt is elmondta, hogy egyelőre nem utazik a helyszínre.

A megye és az állam hatóságai hajtóvadászatot indítottak a szökésben lévő tettes vagy tettesek után. A környékbelieket figyelmeztették, hogy a minden valószínűség szerint felfegyverzett támadók veszélyesek. A megölt család életben lévő tagjait fokozott óvatosságra intették.

Körözött bűnöző gyilkolt?

Halálos lövöldözés történt az amerikai Georgia állam északkeleti részén is. Két faluban összesen öt embert öltek meg. Az áldozatok kilétét egyelőre nem ismerik. A rendőrség azt gyanítja, hogy egy körözött bűnöző gyilkolt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!