2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

A Fidesz-tábor növekedéséről írnak Amerikában

Hír TV

2017. november 3., péntek 07:30, frissítve: péntek 08:32

Az amerikai szélsőjobb legolvasottabb portálja is felkapta a magyar kormánypárt fölényét mutató közvélemény-kutatási adatokat.

Beperli Vlagyimir Putyint az orosz ellenzék vezéralakja – jelenti a Meduza független orosz hírportál. Alekszej Navalnij azzal indokolja a lépést, hogy a helyi hatóságok sehol sem hajlandók engedélyezni megmozdulásokat az aktivistáinak. Az ellenzéki politikus, akit egyébként nemrég 20 napra börtönbe zártak illegális tüntetések szervezése miatt, azt állítja, hogy a hatóságok Putyin utasítására összehangolt kampányt folytatnak ellene.

Az amerikai alternatív jobboldal legolvasottabb hírportálja is beszámol a Fidesz táborának növekedéséről. A Breitbart közli a magyar kormánypárt fölényét mutató közvélemény-kutatásokat, és ez alapján azt a következtetést vonja le, hogy a magyar emberek elutasítják a nemzetközi szervezetek migrációpárti politikáját, és olyan kormányokat pártolnak, amelyek konzervatív értékeket vallanak és megvédika a határokat – írja a lap, amelynek az igazgatója a korábban Donald Trump stratégiai tanácsadójaként dolgozó Steve Bannon.

Donald Trump lánya, Ivanka Trump egy nőjogi konferencián tart beszédet Japánban, miközben divatcégét azzal gyanúsítják, hogy ázsiai üzemeiben embertelen körülmények dolgoztat nőket – írja a Newsweek. Korábban a Washington Post derítette ki, hogy Ivanka Trump cégének üzemeiben 18 órás műszakokban dolgoznak a női alkalmazottak, és gyakoriak a visszaélések. A vállalat mindent tagad.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!