2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Tállai arcképével díszített csokoládét osztogatnak Mezőkövesden

Hír TV

2018. január 21., vasárnap 15:55, frissítve: vasárnap 17:38

Mogyoróvajas tejcsokoládéval kíván hosszú életet és egészséget Tállai András NAV-elnök, országgyűlési képviselő Mezőkövesden. A politikus a választókerületében az idősek napja alkalmából jutalmazta így a polgárokat még október 1-én.

Mogyoróvajkrémmel töltött csokoládé – a Hír TV egyik nézője küldte azokat a képeket szerkesztőségünkbe, amin a Mezőkövesden osztogatott édesség látszik Tállai András államtitkár arcképével és egy Fidesz-logóval karöltve. (Október 1-jén volt ez az ünnep)

 

Tállai figyelmes

Mint ismert, a politikus korábban a benzinár csökkentésével kedveskedett a választóknak, miután állampolgári megkeresést kapott, hogy Mezőkövesden és a térségében a Mol bizony borsos áron adja az üzemanyagot. A lakosok panaszai meghallgatásra találtak: az államtitkár egyeztetéseket folytatott a Mol illetékes képviselőivel, amelynek eredménye, hogy az október 31-i állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 forinttal, míg a gázolajé 5 forinttal csökkent tavaly.

 

Úgy tűnik, az ajándékozás a kormánynál már a kampány szerves része lett. Arról még tavaly év végén számolt be a Hír TV, hogy burgonyaosztással mutatkozott be Vácott, egyéni választókerületében Rétvári Bence. A négy tonna krumpli pénzügyi hátteréről persze hiába kérdeztük az államtitkárt.

Egyébként nemcsak burgonya és kenőmájas jutott a rászorulóknak a kormánypárttól: a VI–VII. kerületi körzet valószínű jelöltje, Bajkai István tojást osztott – és a nevét sem felejtette le róla. És van, akiből karácsonyra lett dísz: Pécsett az uránvárosi karácsonyfa Hoppál Péter sikereit örökítette meg.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!