2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Klopp: Nehéz a Villarreal ellen játszani

2016. április 28., csütörtök 19:37, frissítve: csütörtök 19:37

A labdarúgó Bajnokok Ligája után ma az Európa-liga elődöntőiben folytatódnak a küzdelmek. A címvédő Sevilla az ukrán Sahtar Doneckhez látogat, míg a Liverpool a Villarreal ellen próbál meg bejutni a döntőbe.

A Liverpool német edzője, Jürgen Klopp a Bajnokok Ligájában indulna a következő idényben. Ehhez a vörösöknek meg kell nyerniük az Európa-ligát. A döntőbe jutásért a Villarrealt kell legyőzniük az angoloknak.

„Nehéz a Villarreal ellen játszani, mert egy magabiztos csapatról van szó. Szervezetten védekeznek, és türelmesen várnak arra, hogy hibázz ellenük, amit könyörtelenül kihasználnak. Ezért olyan játékot kell játszanunk, amilyen nem tetszik a spanyol együttesnek” – mondta Jürgen Klopp, aki nem számíthat Mamadou Sakho játékára, mivel a francia védőnek doppingvétség miatt harminc napra felfüggesztették a játékjogát.

A másik ágon a címvédő Sevilla sporttörténelmet írna, a spanyolok 2014 és 2015 után zsinórban harmadszor hódítanák el a második számú európai klubtrófeát. Ellenfelük az elődöntőben az ukrán Sahtar Doneck.

„Nehéz meghatározni, hogy melyik csapatnak mekkora esélye van a továbbjutásra. De azt hiszem, 50-50 százalék, mivel két nagy múltú együttesről van szó. A Sahtar egy győztes mentalitású csapat hasonló felfogású edzővel és minőségi játékosokkal. De mindent egybevetve mi vagyunk a címvédők. Nem hinném, hogy már ezen a meccsen eldől a továbbjutás, de komoly lehetőségünk van arra, hogy előnyt szerezzünk a visszavágóra” – mondta a Sevilla edzője, Unai Emery.

Mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!