2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Jön a kínai miniszterelnök, lezárják fél Budapestet

Hír TV

2017. november 26., vasárnap 11:21, frissítve: vasárnap 20:03

Már ma forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján a kínai miniszterelnök látogatása és a Kína–Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozó miatt.

A Nemzetközi Liszt Ferenc Repülőtérre vezető utak forgalmát délután 2-3 óra körül korlátozzák, így ekkor érdemes lesz korábban elindulni a reptérre. Szerdáig lezárják a forgalom elől többek között a Lánchidat, a Széchenyi István teret, az Apáczai Csere János utcát és ezek környékét, továbbá a Pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tér és a Március 15-e tér között.

Lezárták a pesti alsó rakpartot a Március 15-e tér és a Jászai Mari tér között, az Apáczai Csere János utcát, a Váci utcát, a Piarista utcát kedden este 10 óráig. A Lánchidat, a Széchenyi István teret, a József Attila utcát és a Dorottya utcát pedig szerdán délután kettő óráig. Szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni a Liszt Ferenc repülőtér, a 4-es főút, az M0-s autóút, az M3-as autópálya fővárosi szakasza, a Kacsóh Pongrác úti felüljáró, Kós Károly sétány, Hősök tere, Andrássy út, József Attila utca, Széchenyi István tér útvonalon vasárnap fél három és délután 4 óra között, illetve ellenkező irányban szerdán délelőtt 9 órától fél 12-ig. Az M1-es metró nem közlekedik vasárnap várhatóan 14 és 16 óra, illetve hétfőn 8 és 10 óra, szerdán 9 és 11 óra között – közölte Nyesőné Vass Judit, a BKK közlekedési információs munkatársa.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!