2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Ismét az Ab-hez fordul a Jobbik

2015. december 3., csütörtök 13:42, frissítve: csütörtök 13:45

Külföldiek, spekulánsok és Fidesz-rokonok szerzik meg a jelentősebb állami földterületeket – véli a Jobbik, ezért ismét az Alkotmánybírósághoz fordulnak.

Magyar Zoltán országgyűlési képviseli azt mondta, mivel Fazekas Sándor nem válaszol az újságírói kérdésekre, ezért a hétfői parlamenti ülésen személyesen kérdezi meg a földművelésügyi minisztert, hogy lehet az, hogy míg a nemzeti vagyont privatizálják, a tárcavezető rokonsága jelentős állami földterületekhez juthat.

„Fazekas Sándor rokonsága is szépen tarol az állami földbérletek után most már a privatizációban is. Hiszen eddig csak bérletben adták ki a rokonoknak a földet, most már ezt tulajdonná változtathatják. Itt Bekecs Péter neve merült fel, aki 50 és 100 millió közötti földdarabokat is hazavihetett és megszerezhette ennek a tulajdonjogát. Fazekas Szabolcs, aki nem rokona a miniszter úrnak, de jó barátja és fideszes harcostársa , itt, ugye, egy polgármesterről van szó, ő és felesége érdekköre korábban 400 hektár termőföldet bérelhetett, most ennek egy jelentős részét tulajdonná tudták változtatni.”

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!