2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Gyurcsány nem megy el a bizottsági meghallgatásra

2017. május 10., szerda 07:26, frissítve: szerda 07:56

A DK elnökét, Orbán Viktor állítólagos orosz zsarolhatóságáról kérdezte volna a nemzetbiztonsági bizottság. A miniszterelnök sem lesz ott az ülésen.

Nem megy el a parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai ülésére Gyurcsány Ferenc. A DK elnökét, Orbán Viktor állítólagos orosz zsarolhatóságáról kérdezte volna a testület. A volt miniszterelnök azt állította: látott egy bankszámlakivonatot, amivel a jelenlegi kormányfőt sakkban tarthatják Moszkvából – konkrét bizonyítéka ugyanakkor nincs. A bizottsági ülésen azért nem vesz részt, mert Orbán Viktor sem fog elmenni.

„Kettőnket egy időre hívott meg a bizottság, aminek én örülök, és amikor én megkaptam a meghívót, akkor világossá tettem, hogy ha a miniszterelnök jön, akkor és szembesítem mindazzal, amit tudok” – mondta az egykori miniszterelnök. Azonban később a bizottságot elnöklő Molnár Zsolttól megtudta, hogy miután Orbán Viktor nem válaszolt a bizottság meghívására, felhívta a bizottság fideszes alelnökét, Németh Szilárdot, aki azt mondta, hogy nem fog elmenni a miniszterelnök. Gyurcsány azt is hozzátette, hogy információit jövő héten, négyszemközt osztja majd meg a bizottság szocialista elnökével.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!