2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Újabb baloldali politikusról került elő leleplező hangfelvétel

2014. szeptember 24., szerda 11:10, frissítve: péntek 08:45

Hazugságot terjesztett Kőrös Péter, a XVIII. kerületi MSZP képviselőjelöltje Ughy Attila fideszes polgármesterről.

Ezt saját maga vallotta be azon a hangfelvételen, amely a PestiSrácok birtokába került. A helyi szocialista politikus párttársai előtt arról beszélt, hogy a fele sem volt igaz annak, amit a fideszes polgármesterről terjesztettek a sajtóban.

Nyáron elsőként a Blikk írt arról, hogy Ughy Attila kollégájával együtt 54 millió forintért utazott közpénzen külföldre. Kőrös a hangfelvételen azt is bevallotta, hogy a bulvárlap és az RTL klub is tőle kapta az információkat. A szocialista politikusnak nem ez az első botránya, a Hír Televízió korábban egy olyan hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyen Kőrös Péter egységsugarú síkidomoknak nevezte a választópolgárokat.

Nálunk az Ughy Attilánál mekkorát ütött b*ssza meg, az, hogy megírták azt, hogy csak […] utazgattak… Foglalkozott vele az RTL, a Blikk, előtte mindegyik megkapta. Fele sem volt igaz! Ja, és az ellenfélről mindig nagy negatív kép, jó?! Az ellenfélről csak sz*art! Tehát ugye szemét ellenzékből, tehát ilyenkor nem kell mindig reálisnak lenni!

A további XVIII. kerületi gyanús szocialista ügyekről itt olvashat.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!