2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Tudjon meg többet Nyerges elfogásáról!

2013. április 14., vasárnap 18:42, frissítve: hétfő 12:19

Feladta magát a pécsi polgármester lányának feltételezett támadója, Nyerges Zoltán. A férfit tíz napja keresték a rendőrök. Bátyja házának közelében fogták el, egy járókelőtől kérte el a telefonját, azon jelentette be, hol tartózkodik.

Nyerges Zoltán a Hír TV kamerája által mutatott bolt előtt szólított le egy férfit. Elkérte a telefonját azért, hogy felhívja a rendőrséget. A szomszédban lakó idős asszony látta és hallotta a történteket. Elmondása szerint a feltételezett elkövető egy kismélyvölgyi, kutyát sétáltató férfitől kérte el a mobilját.

A nyomozók negyed órán keresztül a helyszínen hallgatták meg, majd a megyei főkapitányságra szállították. A boltban dolgozó nő nem akart nyilatkozni, de kamerán kívül annyit mondott, a brutális támadás előtt Nyerges rendszeresen járt ide vásárolni, a bűncselekmény elkövetése óta azonban nem látta.

„A mai napon a gyanúsított feladta magát, 11 óra 20 perckor kollégáim elfogták. Kihallgatása megkezdődött, bűnügyi őrizetbe fogjuk venni” – jelentette ki Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az elfogás helye közel van ahhoz a házhoz, ahol Nyerges Zoltán bátyja lakik. Az elmúlt napokban a környéken többször razziáztak a rendőrök, de a gyanúsítottnak mostanáig sikerült elmenekülnie.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!