2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Ozora még mindig engedélyre vár

2013. augusztus 5., hétfő 07:13, frissítve: hétfő 12:13

Hétfőn dől el, hogy kap-e működési engedélyt az ozorai fesztivál, ahol már a beköltözéskor 7 embert állítottak elő a rendőrök kábítószer-fogyasztás miatt.

Hétfőn dől el, hogy ad-e engedélyt a jegyző az ozorai fesztivál megtartására. A rendőrök már szombaton előállítottak 7 külföldi résztvevőt kábítószer-fogyasztás miatt a fesztivál közelében – mindannyian szabadlábon védekezhetnek. A sárbogárdi rendőrkapitány pénteken, szakhatósági állásfoglalásában nem támogatta a fesztivál megrendezését. A szervezők ennek ellenére – előzetes regisztráció után – beengedték az érkező vendégeket.

Tavaly a Hír Televízió mutatta be, hogy a rendezvényen lakókocsikból és tálcáról árulták a drogot. A leleplező felvételek után több rendőrségi razziát is tartottak a fesztiválon, és nagy mennyiségű kábítószert foglaltak le a helyszínen.

A fesztiválra vasárnap kora délutánig 2500-an vettek jegyet, legtöbben külföldről – Brazíliából, Angliából, Olaszországból – érkeztek. A szervezők 15-20 ezer emberre számítanak. A jegyző hétfőn dönt a fesztivál engedélyezéséről.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!