2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Rogán ismét leszélsőjobbozta a Hír TV-t, mert kérdezni mert

2015. április 21., kedd 18:47, frissítve: kedd 21:18

Újra kijátszotta Rogán Antal a jobbikos kártyát a Hír Televízió ellen.

A Fidesz frakcióvezetőjének most a földadóról szóló kérdésről jutott eszébe, hogy a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió is közeledik a radikális párthoz.

Kollégánk a nemzetgazdasági minisztertől akarta megtudni, mi a véleménye arról, hogy egyes önkormányzatok a magyar gazdákra kivetett földadóval próbálják pótolni az állam által elvont költségvetési bevételeiket.


„Nekünk is fontosak a televíziónézők és az olvasók, és természetesen minden olyan kérdésre, amit akár sajtótájékoztatókon feltesznek nekünk, azokra válaszolunk. Azóta valóban az a tapasztalatunk van, hogy mintha egy kicsit közelebb kerülnének az említett médiumok a szélsőjobbhoz, én ezt egy természetes gravitációnak tartom, és hát erre szerintem pont maga szolgáltatott bizonyítékot az előbb az első kérdésével, amit a miniszter úrhoz intézett, szerintem ne is beszéljük túl ezt a kérdést” – fogalmazott Rogán Antal.

Rogán Antal hétfőn az M1 műsorában fogalmazott úgy: „csak a vak nem látja”, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!