2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Rogán Antal: Juhász Péter nem való politikusnak

2014. szeptember 13., szombat 13:11, frissítve: péntek 07:11

Szomorúnak nevezte a Fidesz frakcióvezetője Juhász Péter drogügyeit. Rogán Antal szerint, akit a bíróság jogerősen elítél, az jobb, ha nem áll politikusnak.

Az Együtt-PM-es Juhász Péter pénteken a Hír TV-nek tagadta, hogy még mindig üzletel a kendermagot terjesztő osztrák vállalkozóval. Korábban viszont közös üzletük volt, az V. kerület polgármester-jelöltjének pedig a belvárosban volt hasonló boltja – ezt korábban Célpont című műsorunk is bemutatta. A bécsi testvérüzletből ma is lehet cannabiszt rendelni, és útmutatót is adnak a termesztéshez.

– Szomorú, ha valakinek vannak ilyen ügyei, még szomorúbb, ha ezért elítéli a bíróság, és a legszomorúbb, ha ezek után úgy gondolja, hogy politikusnak is érdemes lenni, szerintem akit Magyarországon a bíróság jogerősen elítél, az ne a közéletben keressen magának foglalkozást, hanem valahol máshol. És sajnos most hosszú korábbi interjúrészleteket tudnék idézni, ahol ő maga beszél arról, hogy kábítószert hozott be az országba. Én úgy tudom, hogy Magyarországra nem lehet legálisan kábítószert behozni, vagy tévedek? – fogalmazott Rogán Antal.

Az MSZP kiáll Juhász Péter mellett

Az MSZP továbbra is kiáll Juhász Péter mellett. Hiller István, a párt korábbi elnöke szerint az önkormányzati választásokig mindenképpen tartják magukat a megkötött szövetségekhez. Juhász az ötödik kerületben az Együtt-PM színeiben indul polgármesterjelöltként, de a baloldali kispártok közös helyi kompenzációs listáján is a második helyen szerepel.

– Én a választásig, október 12-ig, mindazok mellett, akik ebben a szövetségben benne maradnak, kiállok. Természetesen a véleményem az megvan. De amikor az ember szövetséget köt a másikkal, akkor tartja magát ehhez a szövetséghez – mondta Hiller István.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!