2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Repültek az üvegek és a táblák – Győzött a Fradi

2013. március 10., vasárnap 19:20, frissítve: hétfő 11:26

Üvegekkel dobálták meg a készenléti rendőröket az Újpest szurkolói a Ferencváros elleni meccs előtt. A drukkerek a metróba történő beléptetés közben támadtak az egyenruhásokra.

Néhány másodperc alatt elszabadult a pokol Újpest Városkapuban, amikor a szurkolók közlekedési táblákkal és üvegdarabokkal kezdték dobálni a rendőröket. Az egyik operatőr feje mellett néhány centivel repült el az üveg, így őt majdnem megsebesítette.

A drukkerek azután kezdtek üvegeket és közlekedési táblákat dobálni az egyenruhásokra, hogy azok egy szurkolót kiemeltek a tömegből pirotechnikai eszköz használata miatt. A rendőrök könnygázt is bevetettek, de senki sem sérült meg, a petárdázó férfit előállították. A mérkőzés csak fél ötkor kezdődik, de az újpesti szurkolókat már másfél órával hamarabb külön metró vitte az Üllői útra, ahol a ferencvárosi drukkerek kövekkel dobálták a lila-fehér csapat rajongóit. A rendőrség ott is könnygázt vetett be.

A mérkőzés már befejeződött, a találkozót a Fradi nyerte 2-1-re, a győztes gólt a 93. percben lőtte a ferencvárosi Csukics. A szurkolókat két külön kapun engedték ki. A Ferencváros szurkolóinak első csapata békésen hagyta el a helyszínt. A második kiengedett csapat felsorakozott a kordonok mellett, majd szóváltásba keveredett a rendőrökkel. Az egyenruhások felszólították őket, hogy hagyják el a helyszínt. Ők azonban nem engedelmeskedtek. Áttörték a kordonokat, majd kis idő múlva szétszéledtek.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!