2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Pintér továbbjutást vár a Tel-Aviv ellen

2013. július 16., kedd 16:48, frissítve: szerda 12:11

Továbbjutást vár csapatától a Bajnokok Ligája selejtezőjében Pintér Attila. A győri labdarúgóklub vezetőedzője egy korábbi eltiltás miatt nem ülhet a kispadra a szerdai Maccabi Tel-Aviv elleni mérkőzésen, de azt mondta, bízik a csapatban és segítőjében, Farkas Józsefben. A magyar bajnok Győri ETO harminc év után szerepelhet újra a legrangosabb európai kupasorozatban.

Jót tett a győriek önbizalmának a Debrecen elleni 3–0-s győzelem a Szuperkupa-döntőben.

– Biztos vagyok benne, ha olyan játékot produkálunk, mint a Debrecen ellen a Szuperkupa-döntőben, akkor olyan előnyt fogunk szerezni otthon, ami elég lesz a visszavágóra – mondta Szasa Sztevanovics, a győriek csapatkapitánya.

– A Maccabi Tel-Aviv együttes gyors, agresszív futballt játszik, de az ETO mindig, minden mérkőzésen győzni akar – fogalmazott a győriek vezetőedzője. Pintér Attila nem ülhet a kispadra egy évekkel korábbi eltiltás miatt, a pályaedző Farkas József helyettesíti majd. A két tréner a meccs alatt nem beszélhet, vagy üzenhet egymásnak.

A szigorított biztonsági előírások miatt a bajnoki mérkőzéseken megszokottnál lassabb lesz a beléptetés a BL-selejtezőre. A kapuknál minden szurkolót egyenként regisztrálnak. Az előzetes becslések szerint 6000 néző várható a szerdán 20 óra 30 perckor kezdődő találkozóra.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!