2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Összecsap a modern futball két óriása

2013. június 30., vasárnap 15:04, frissítve: hétfő 17:00

A Konföderációs Kupáért száll harcba éjfélkor a házigazda Brazília és a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott. A brazilok 10, a spanyolok 26 veretlenül megvívott találkozó után várhatják a döntőt.

A riói Maracana stadion készen áll a modern futball két legnagyobb óriása, a spanyol és a brazil válogatott összecsapására. A világ- és Európa-bajnok spanyolok várhatják fáradtabban a találkozót, mivel csak büntetőkkel búcsúztatták az elődöntőben az olaszokat, viszont motiváltabbak is lehetnek, mert ez a trófea még hiányzik a gyűjteményükből.

– Brazília a futballtörténelem egyik legjobb csapata, nagyszerű dolog lesz ellenük játszani. Különleges este lesz. Egy különleges döntő, amit meg akarunk nyerni. Nem lesz könnyű, de megpróbáljuk megszerezni a kupát – jelentette ki Xavi.


A brazilok a legutóbbi két kiírást megnyerték Németországban és Dél-Afrikában és hazai pályán sem szeretnének elbukni.

– A bajnokcsapat jelen esetben Spanyolország, mi csak egy formálódó válogatott vagyunk. Nagyon jók vagyunk, de még jobban össze kell szoknunk. A spanyolok már ismerik egymás gondolatát. Több döntő van a hátuk mögött – mondta Marcelo.

A döntőn a gólkirályi cím is eldőlhet. A spanyol Fernando Torres 5 góllal áll az élen, David Villa és a brazil Neymar pedig 3-3 találatot szerzett eddig.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!