2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Menedzsere szerint Schumacher állapota kritikus, de stabil

2014. január 4., szombat 15:15, frissítve: kedd 17:32

Nem változott Michael Schumacher állapota. A hétszeres Formula-1-es világbajnok pilóta továbbra is kómában van, menedzsere szerint állapota kritikus, de stabil. Egy másik korábbi Forma-1-es versenyző látogatása után még azt állította, hogy Schumacher már nincs életveszélyben.

Csaknem egy hete tartják mesterséges kómában egy francia klinikán Michael Schumachert. A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta vasárnap szenvedett síbalesetet. Philippe Streiff – aki korábban szintén versenyzett a Formula–1-ben, de egy baleset miatt kerekesszékbe kényszerült – pénteken látogatta meg.

„Vannak információim, miszerint már jobban van. Az agyvérzése kétoldalú. Jelenleg a bal oldali vérzés aggasztó, mert ez az oldal szabályozza például a beszédet is. Tudomásom szerint a jelenlegi állapotát figyelembe véve 50 százalék esélye van a felépülésre. Meglátjuk, hogy mikor ébred fel a kómából” – mondta Philippe Streiff. Hozzátette, hogy értesülései Gerard Saillant sebészprofesszortól származnak, aki tanácsadóként segíti Schumacher kezelőorvosait. Tőle tudja, hogy az autóversenyző túl van az életveszélyen.


Schumacher menedzsere cáfolta Philippe Streiff szavait. Sabine Kehm hangsúlyozta, hogy jövő hétfőig nem várható újabb tájékoztatás a pilóta állapotáról. Az orvosok újév napján tartottak utoljára sajtótájékoztatót. Akkor azt mondták, hogy újabb sajtótájékoztatót csak akkor tartanak, ha Schumacher állapota változik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!