2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Megváltoztatta nevét az akasztós MSZP-aktivista

2014. január 31., péntek 15:45, frissítve: szombat 07:45

Megváltoztatta Facebook-profilja nevét a Lógni fognak poszt szerzője. Mint arról már a Hír TV beszámolt, az mno.hu értesülése szerint egy MSZP-s aktivista már szombaton este, néhány órával Mesterházy Attila beszéde után arról értekezett a közösségi portálon, hogy kiket akasztanának fel áprilisban.

A Lógni fognak bejegyzésére beszélgetőpartnere válaszul egy akasztófa kötelének a képét posztolta, azzal a kommentárral, hogy „Én már elkészítettem, jöhetnek sorba!” Mindez még azelőtt történt, hogy a Hír TV vasárnap bemutatta azt a felvételt, amelyen jól hallható, hogy az MSZP nagygyűlésén valaki kötélért kiáltott. Mesterházy Attila azóta sem határolódott el a kijelentéstől, arra hivatkozva, hogy a résztvevők nem kötelet, hanem börtönt követeltek a jobboldali gazdasági körök tagjainak. A közösségi portálon folyó „kötelezés” egyik szereplője pénteken már nem volt elérhető régi nicknevén.

Braun Róbert szocialista országgyűlési képviselőjelötje a Hír TV Magyarország élőben című műsorában továbbra is tagadta, hogy a szocialisták kongresszusán a  felcsúti polgármester felakasztására buzdítottak volna egyesek. Bővebben »»»

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!