2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

A moszkvai fogoly - Bethlen István

Következik:

Vezércikk 04:00

Vérengzés Üllőn: lelőtte családtagjait, magával is végzett

2013. április 29., hétfő 22:01, frissítve: kedd 08:16

Hozzátartozóival végzett egy férfi hétfő délután Üllőn. Az elkövető megölte élettársát és annak fiát, majd magával is végzett. A lövöldözésben megsebesült a férfi élettársának anyja is, őt kórházba szállították, az ő állapotáról egyelőre nem közölt részleteket a rendőrség.

Három halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely háromnegyed hat és hat óra között történt a Pest megyei Üllőn, a Hársfa és az Akácfa utca kereszteződésében. A Hír Televízió helyszíni tudósítója közölte, egy embert kórházba szállítottak. Az idős hölgy a legfiatalabb elhunyt nagymamája, akit az utcán lőtt le az elkövető, miután egy árokba próbált menekülni a lövöldöző elől – az ő állapotáról egyelőre nem közölt részleteket a rendőrség.

„A családfő eddig ismeretlen okból többször meglőtte élettársát, az élettársának a fiát, valamint az élettársának az anyját is, majd a fegyvert maga ellen fordította – mondta a Hír TV-nek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – A cselekmény következtében az élettársa, az élettársának a fia is életét vesztette, az idős nőt pedig a mentők kórházba szállították” – közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

A Hír TV információi szerint egy 74 férfi lehetett az elkövető. A helyiek arról számoltak be, hogy a család nagyon zárkózottan élt, de köztudott volt, hogy az idősebb férfinak van otthon fegyvere, ugyanis a városban arról híresült el, hogy kisállatokra, macskákra lövöldözött. Az elkövető indítékai nem ismertek, a hatóságok vizsgálják, hogy mi állhatott a gyilkosságok hátterében, továbbá, hogy a férfinak volt-e engedélye a fegyverre.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!