2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Hollande már két éve csalja élettársát?

2014. január 17., péntek 17:43, frissítve: vasárnap 09:56

Újabb részleteket közölt az elnök magánéletéről az egyik francia bulvárlap. A cikk szerint Francois Hollande viszonya két éve tart egy ismert színésznővel, aki a magánélethez való joga megsértéséért perli az újságot.

Robogón igyekszik szeretőjéhez a francia elnök, akinek a lesifotósok mellett volt és jelenlegi élettársát is el kell kerülnie – Francois Hollande magánéletén már videojáték élcelődik.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az államfő rendszeresen látogatta nyugat-párizsi lakásában Julie Gayet színésznőt, akivel a 2012-es elnökválasztási kampány idején kezdett viszonyt. Az elnök hálószobatitkaiban kutakodó újság azt állítja: Hollande tavaly nyáron azért nem kísérte el Görögországba élettársát és a nő két gyermekét, hogy a szeretőjével lehessen. A színésznő ötvenezer euróra, körülbelül tizenötmillió forintra perli a lapot a magánélethez való jog megsértéséért. Az elnök egyelőre hallgat.

– Megértem a kérdését, és remélem, Ön is megérti majd a válaszom. Mindenkinek a magánéletében jöhetnek megpróbáltatások. Ez most egy ilyen helyzet – nyilatkozta a francia elnök. – Ezek fájdalmas pillanatok. De van egy elvem, miszerint a magánügyeket bizalmasan kell kezelni. Tehát ez nem a megfelelő hely és idő ennek megvitatására. De még ha ma nem is válaszolok ezekre a kérdésekre, jövő havi amerikai utam előtt megteszem majd – tette hozzá Francois Hollande.

Az elnök csütörtökön meglátogatta a kórházban élettársát, Valérie Trierweilert, aki ideg-összeroppanást kapott, amikor megtudta, hogy Hollande megcsalja.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!