2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Gyurcsány támogatja Mesterházy ambícióit

2013. június 5., szerda 12:51, frissítve: szerda 19:16

Támogatja Mesterházy Attila miniszterelnök-jelöltségét Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Ezt a Hír Televízió kérdésére mondta el Százhalombattán, ahol néhány óráig segített az árvízi védekezésben.

A volt miniszterelnök szerint az, hogy a baloldali összefogásban több politikus is miniszterelnöki ambícióval rendelkezik, segít kiválasztani a legmegfelelőbb személyt.

A DK elnöke nem tart attól, hogy Bajnai Gordon és Mesterházy Attila versengése miatt nem valósul meg a baloldali összefogás, úgy fogalmazott: a politikának az a természete, hogy van benne verseny. „Az, hogy van verseny, nem azt jelenti, hogy egymásnak kell esni és bántani kell egymást. Két alkalmas, tehetséges, tisztességes emberről van szó. Azt gondolom, hogy vigyázni fognak egymásra, hogy a versengésben ne sérüléseket okozzanak, hanem erősítsük ezt az oldalt” – fogalmazott, majd kérdésre válaszolva hozzátette: azt fogja támogatni, aki végül a közös jelölt lesz.

Mindketten vállalják
110 százalékos elhatározása, hogy az egész baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje akar lenni – mondta el Mesterházy Attila kedden az MSZP egri elnökségi ülésének szünetében. Korábban Bajnai Gordon nyilatkozott úgy az Új Szónak, hogy elvállalná a kormányfőjelöltséget, ha felkérnék rá.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!