2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Budapest retró 2. 03:00

Féltékenység miatt irotta ki családját?

2013. február 15., péntek 08:42, frissítve: péntek 20:22

Megölte két kisgyermekét és magával is végzett egy férfi a Vas megyei Csepregen. Értesüléseink szerint féltékenység állhat az ügy hátterében.

A távirati iroda szerint egy három- és egy négyéves fiú halt meg. A férfi csütörtök este támadt rá családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát. A Hír Televízió értesülése szerint féltékenység állhat az ügy hátterében. Közben a Nyugat.hu úgy tudja: gyermekei meggyilkolása után a férfi magára gyújtotta a házat. A rendőrség nem kommentálta az internetes portál értesülését.

– Egy férfi és két gyermek holttestét találták meg a rendőrök az egyik csepregi családi házban. A sajtó türelmét kérjük a későbbi tájékoztatás céljából – nyilatkozta a Hír TV-nek Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tragédiát túlélő nőt a szombathelyi Markusovszky Kórházban kezelik. A történtek miatt sokkos állapotban van, de nem sérült meg.

– A hölgy csütörtök este került felvételre kórházunkba. A sürgősségi osztályon megvizsgálták, elsőként kizárták a sérüléseket, a füstmérgezést, semmi komolyabb eltérést nem találtak. Jelenleg a pszichiátriai osztályon fekszik megfigyelésen, illetőleg enyhe nyugtatókat kap, tipikus gyászreakció tüneteivel – jelentette ki Káldy Zoltán, a Szombathelyi Markusovszky Kórház stratégiai és minőségügyi igazgatója.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!