2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Eltiltotta a baloldal Falust a közszerepléstől?

2014. augusztus 27., szerda 14:56, frissítve: szerda 16:53

Jegelték Falus Ferencet támogatói a hétfőn közzétett házi videó után, információink szerint néhány napig nem engedik nyilvánosan szerepelni a baloldai kis pártok a volt tiszti főorvost.

Karácsony Gergely, az Együtt–PM elnökségi tagja tegnap este az ATV-ben még unortodoxnak nevezte Falus Ferenc akcióját, és védelmébe vette a főpolgármester-jelöltet. Falus a héten szállt be a nemzetközi jeges vizes kampányba, azt mondta: örül neki, hogy sok ember megnézte a filmet, de arra nem válaszolt, hogy az akciót egyeztette-e a baloldali kampánystábbal.

– Unortodoxnak tudom nevezni ezt a videót, de végül is a lényeg az, hogy egy bátor emberről van szó, aki ki mert állni a jeges vízzel szemben. Majd meglátom, hogy Tarlós István akár lovak vagy kutyák, vagy síró gyerekek nélkül is vállalja-e ezt a kihívást – mondta Karácsony Gergely.

Tisztázatlan okok vannak az ügy mögött

Szerencsétlennek és hibának nevezte Szigetvári Viktor Falus Ferenc jeges vödrös videóját. Az Együtt–PM társelnöke úgy fogalmazott: számára tisztázatlan okok vannak az ügy mögött, de szerinte Falusnak lesz lehetősége ezt a csorbát kiköszörülni a közös, szervezett kampányban. A politikus hangsúlyozta: az MSZP, a DK és az Együtt–PM értekezletein a főpolgármester-jelölt programján és kommunikációján is dolgoznak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!