2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Bokros visszaléptetésén alkudoznak?

2014. szeptember 22., hétfő 07:01, frissítve: hétfő 13:16

Bokros Lajos visszalépését próbálja elérni Falus Ferenc javára az Együtt–PM. Bokros pénzt, médiafelületet és főpolgármester-helyettesi posztot kér, hogy visszalépjen a Budapest vezetéséért folyó versenyben.

Alkudozásba kezdtek a baloldalon, hogy a főpolgármesteri posztért vívott harcban Bokros Lajos lépjen vissza Falus Ferenc javára – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint Falus kampányát vezénylő Együtt–PM kezdett háttértárgyalásba Bokrossal a visszalépésről. A Nézőpont Intézet legutóbbi felmérése szerint ugyanis a balliberális kispártok közös főpolgármester-jelöltjét még a Modern Magyarországért párt színeiben induló Bokros Lajos is megelőzi. A Magyar Nemzet úgy tudja: a megszorítócsomagjáról elhíresült egykori pénzügyminiszter pénzt, médiafelületet és gazdasági főpolgármester-helyettesi posztot kér a visszalépésért.

Közben az Index Együtt–PM-es forrásból úgy értesült, hogy Falus Ferenc a jelenlegi főpolgármester támadásával kampányol a héten. Azt írják: a baloldali főpolgármester-jelölt saját programja mellett Tarlós István „5 fő bűnét” ismerteti majd sajtótájékoztatóján. Állítólag mindennap egy MSZP-s, DK-s vagy Együtt–PM-es politikussal áll majd ki, és kínál megoldást Tarlós hibáira. Elsőként, a hétfői nap folyamán Szigetvári Viktorral tartanak majd egy közös sajtótájékoztatót. A portál szerint a vödrös videóval ismertté vált jelölt nem a közvélemény-kutatások eredménye miatt kezd támadó kampányba, a stratégiát állítólag már korábban kitalálták.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!