2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Világszínvonal – Egyenesen

2017. augusztus 24., csütörtök 16:40, frissítve: csütörtök 16:50

Adás:
2017. augusztus 24., csütörtök 19.30
2017. augusztus 25., péntek 00.05
2017. augusztus 25., péntek 13.30

Világszínvonal
Kerüljön a világ élvonalába az oktatási rendszer és a diákok is – ez a célja az oktatási államtitkárnak. De vajon a sok összevonás és átalakítás valóban ebbe az irányba mutat? Itt lesz a Tanítanék mozgalom képviselője, Törley Katalin.

Viszik a tavakat
Orbán barátai már nemcsak a Balaton-parti kempingeket szerezték meg, hanem a Velencei-tónál is terjeszkednek – mondja az MSZP. Az ellenzéki párt mindent bevetne, hogy ezt megakadályozza. Mit tudnak tenni ellene? A stúdióba várjuk Gőgös Zoltán elnökhelyettest.

Komolytalan dolgok
Nem vállalja a vitát Vona Gáborral Orbán Viktor. A kormányfő sajtófőnöke azzal utasította el a felkérést, hogy komolytalan dolgokkal nem foglalkoznak. Valóban komolytalan lenne egy ilyen tévés vita? Ceglédi Zoltán politikai elemzőt kérdezzük.

Gurul a pénz
A szociális és gyermekvédelmi dolgozók bérpótlékából vesz el a kormány 90 millió forintot, hogy bicikliversenyt rendezzen. A sport mindennél fontosabb? Vendégünk lesz Komjáthi Imre szakszervezeti vezető.

Orbán újratöltve
Véget ért a vakáció, visszatért horvátországi nyaralásáról Orbán Viktor. Három hét kihagyás után, pénteken már összeül a kormány. Hétfőn pedig ismét Putyin orosz elnököt fogadja a magyar miniszterelnök. Kálmán Olga erről is beszélget Farkasházy Tivadarral és Dési Jánossal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!