2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Ínyencek, figyelem! – Reggeli járat

2016. május 12., csütörtök 16:30, frissítve: csütörtök 16:30

Adás:
2016. május 13., péntek 5.50

Pellengér. A Demokratikus Koalíció nyilvános adatbázist akar a szexuális bűnelkövetőkről. Miben különbözik felvetésük az LMP-s lex Kiss László javaslattól? Vendégünk Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője.

Lesz, nem lesz? A kormány mégsem jelentette be, hogy hogyan alakul át a Brüsszelben elkaszált magyar cafeteria-rendszer. Júniusig viszont megoldást kell találni. Milyen verziók jöhetnek számításba? Vendégünk Király Ágnes cafeteria-szakértő.

Ön is orrcseppfüggő? Tudja, hogy sebészi beavatkozás is lehet a vége? Jó hírünk van: le lehet róla szokni. Vendégünk Gelléri Julianna fül-orr-gégész.

Ínyencek, figyelem! Az ország legjobb éttermei, cukrászatai, bor- és sörfőzdéi vonulnak fel az idei Gourmet fesztiválon. Ízlések és pofonok, avagy mitől jó egy étterem? Vendégünk Harmath Csaba gasztroszakértő és Nemes Richárd fő szervező.

Miénk a vár! Hagyományőrző kulturális fesztivál lesz a hétvégén a Vajdahunyadvárban. Vendégünk Nagy Gyula István fesztiváligazgató és Windischmann Mercédesz, a Magyar Íjász Szövetség sportigazgatója.

Nők az idegösszeomlás szélén. Pedro Almodóvar filmje nyomán, már nálunk is, az Átrium színpadán, a Budapesti Operettszínház művészeivel. És hogy mindehhez miért kell több tucat tűsarkú? Vendégünk Janza Kata színésznő.

A legkorábban mi kezdünk. Turda Adrienn várja önöket pénteken 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!