2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Letarolta az országot a vihar – Reggeli járat

2016. július 14., csütörtök 16:04, frissítve: csütörtök 16:05

Adás:
2016. július 15., péntek 5.50

Eltapsolt milliárdok? Hülyeségekre költik a közpénzt Orbánék. Ezt Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja mondta, annak kapcsán, hogy a felcsúti sport közel húszmilliárd forinthoz juthatott hozzá. Vendégünk a szocialista politikus.

Vihar után. Letarolta az országot a vihar. Napokig is eltarthat a károk felszámolása. Mit és mennyit fizet ki a biztosító? Gilyén Ágnest, a Mabisz kommunikációs osztályvezetőjét kérdezzük.

A halál a belekben lakozik? Országos vastagbélszűrő programot indul. A vastagbélrák a második leggyakoribb betegség a daganatos elváltozások között. Herszényi László, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság elnöke lesz a vendégünk.

Három jómadár? Erdei fülesbagoly, házi veréb vagy a tengelic lesz az év madara? A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület július 27-ig várja a szavazatokat. Orbán Zoltán ornitológussal beszélgetünk.

Gooól! Budapestre érkezett a világ legnagyobb futballrelikvia-gyűjteménye. A kiállítás bemutatja a régi korok és napjaink legnagyobb játékosait. Vendégünk Illés Gabriella főszervező.

Supergroup! 40 éve a pályán a magyar billentyűvirtuóz, aki most Malek Andreával lép színpadra. Az adás végén Lerch Istvánnal beszélgetünk.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!