2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kutyaszorító – Egyenesen

2017. május 17., szerda 17:48, frissítve: szerda 17:49

Adás:
2017. május 17., szerda 19.30.
2017. május 18., csütörtök 00.30.
2017. május 18., csütörtök 13.30.

Kutyaszorító
A létező legdurvább határozatot hozta Magyarország ellen az Európai Parlament. Brüsszelben a CEU-t, a civileket és a menekülteket érintő törvények visszavonását várják Budapesttől. Felfüggesztik a szavazati jogunkat? Lattmann Tamás nemzetközi jogász válaszol, majd élőben kapcsoljuk Strasbourgból Molnár Csabát, a DK európai parlamenti képviselőjét.

Banktitok
Orbán hazai kasszakezelőjének tartja Mészáros Lőrincet a jegybank volt alelnöke. A banki szakértőtől megkérdezzük: mit gondol, a kormányfőnek tulajdonított külföldi bankszámlákat vajon ki kezeli? Vendégünk Bodnár Zoltán.

Hervadó szegfű
Ismert arcokat küldhet végleg nyugdíjba az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Botka László 2018-ban már nem kér azokból, akik felelősek a Fidesz kétharmadáért. Mit szólnak ehhez a nagy öregek? Megkérdezzük Szekeres Imrétől.

Ellopott show
Meghackelte Rogán Antal lakossági fórumát Rákosmentén az Együtt elnöke, és ahogy az lenni szokott, még élvezte is. A propagandaminiszter valószínűleg nem volt ennyire boldog. Itt lesz Juhász Péter.

Megrendítő pofon
Az Európai Parlament szerint súlyosan romlott a demokrácia és jogállamiság állapota Magyarországon, ezért a testület a „hetes cikk” néven elhíresült vizsgálat elindítását javasolja. Kálmán Olga Sándor Zsuzsa volt bíróval és Németh Péter újságíróval beszélget.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!