2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kik pénzelik a Momentumot? – Reggeli járat

2017. augusztus 3., csütörtök 14:03, frissítve: csütörtök 15:58

Adás:
2017. augusztus 4., péntek 05.50

Már több vállalkozó nyíltan vállalja, hogy támogatja a Momentumot. Kik pénzelik a párttá nőtt mozgalmat? Kivel szövetkeznének a választásokon? Vendégünk lesz Hajnal Miklós, a párt szóvivője.

Összefogna az LMP és az Új kezdet. A két ellenzéki párt együttműködést kötne a 2018-as választások előtt. Erről kérdezzük Gémesi Györgyöt, az Új Kezdet elnökét.

Horti 7.40 - A sikeres úszó vb után forrongás a szövetségben: Bienerth Gusztáv távozását követelik, lemondott az elnökség hat tagja. Erről beszélgetünk Jávor Bencével, az Index sportújságírójával.

Kezdődik a visszaszámlálás: Augusztus 7-én hétfőn lejár a pótfelvételi határideje. A Zsigmond Király Egyetem konzultációs programmal segíti a diákokat. Vendégünk lesz Bakonyi László, az egyetem főtitkára.

Időutazás a középkorba – korabeli jelmezekben mutatnak be lovagi tornát a legjobb magyar lovasok a sümegi várjátékokon egész évben. A magyar lovagokkal udvarhölgyek és mongol lovasok is érkeznek a stúdióba, Szabó Gábor, a Lovagi Torna Egyesület várkapitánya, illetve egy harold, Rajnai László.

Népzene, tánc és hagyomány egyben: ez a XVII. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál Gyöngyösön! A hangulatot néptáncosok és a szervezők hozzák el a stúdióba. Vendégünk lesz Ombódi András, a Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál művészeti vezetője és Sándor Ferenc, a Gyöngy Nemzetközi Néptáncfesztivál Alapítvány igazgatója.

Várja Önöket a műsorvezető: Teszári Nóra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!