2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Hűvös szelek – Egyenesen

2017. augusztus 30., szerda 17:03, frissítve: szerda 17:03

Adás:
2017. augusztus 30., szerda 19.30
2017. augusztus 31., csütörtök 0.30
2017. augusztus 31., csütörtök 13.30

Hűvös szelek
Putyin szinte már hazajár Budapestre, de Donald Trump hivatalosan még egyszer sem fogadta Orbán Viktort. Hogyan hat mindez a magyar–amerikai kapcsolatokra? Megkérdezzük a volt amerikai nagykövetet, Simonyi Andrást.

Vegzatúra
Alkotmánybírósághoz fordul huszonhárom civil szervezet a civiltörvény miatt. Azt mondják, a jogszabály kizárólag arra alkalmas, hogy aláássa a közbizalmat. Itt lesz az Ökotárs Alapítvány igazgatója, Móra Veronika.

Legyűrte a ner
Felszámolja praxisát, és inkább magánbelgyógyásznak áll egy úgynevezett körzet nélküli háziorvos, mert közfinanszírozásból már nem tud megélni. Az orvos ezerötszáz betegét kénytelen magára hagyni. Vendégünk Józsa Terézia.

Ismét ugatnak
Megnyitották a Magyar Kérfarkú Kutya Párt Fogadó az Ingyen Sörhöz nevű kocsmáját. Egy órával a nyitás után megjelentek az egyenruhás rendőrök is, de nem világos, hogy mit akartak. Talán erre is válaszol majd a viccpárt elnöke, Kovács Gergely.

Monstre terror
Jövő márciusig, vagyis majdnem a választási kampány végéig meghosszabbítják a válsághelyzetet Magyarországon. A kormány a belügyminiszter javaslatára, a tömeges bevándorlás miatt döntött így. Kálmán Olga erről is beszél majd két mai vendégével, Lakner Zoltánnal és Horn Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!