2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Egymás zsebében – Egyenesen

2017. május 24., szerda 16:53, frissítve: szerda 18:17

A baloldali pártok vezetőit szólította fel levelében a DK szóvivője, hogy ne csak a saját, hanem hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát is hozzák nyilvánosságra.

Adás:
2017. május 24., szerda 19.30
2017. május 25., csütörtök 00.05
2017. május 25., csütörtök 13.20

Egymás zsebében
A baloldali pártok vezetőit szólította fel levelében a DK szóvivője, hogy ne csak a saját, hanem hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát is hozzák nyilvánosságra. Botkának üzentek? A stúdióban Gréczy Zsolt.


Kézi vezérlés
A politikát felváltotta a propaganda, és még saját választóival is a propagandagépezeten keresztül érintkezik a kormány. A pártközpontból érkező cikkek mögött már szerzők sincsenek. Friss írásában a többi között ezzel is foglalkozik a filozófus-közíró. Itt lesz Tamás Gáspár Miklós.

Felvásárolt ország
Új gigaberuházásokba kezd a nemzet gázszerelője. Ellenzékiek a minap Mészáros Lőrinc házáig vitték a játékbankókat, neki persze nincs szüksége hamis pénzre. Az LMP társelnöke szerint a korrupció évente 500-600 milliárd forintot tüntet el az államkasszából. Vendégünk Hadházy Ákos.

Civil box
Az Eötvös Károly Intézet gazdálkodásáról kérne nem közérdekű adatokat a kormányközeli CÖF, a volt ombudsman szervezete viszont inkább arra lenne kíváncsi, hogy a CÖF-ösök hogyan juthattak félmilliárdos támogatáshoz. A stúdióba várjuk Majtényi Lászlót.

Vélemény
Csúszik a civiltörvény végszavazása – a kormány megvárja a nemzeti konzultáció részeredményét és a Velencei Bizottság véleményét. Egy kis színjáték a végjáték előtt? Kálmán Olga Vágó Istvánnal és Kuncze Gáborral beszélget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!