2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Egyedül nem megy – Egyenesen

2017. augusztus 2., szerda 17:17, frissítve: csütörtök 16:50

Adás:
2017. augusztus 2., szerda 19.30
2017. augusztus 3., csütörtök 00.00
2017. augusztus 3., csütörtök 13.30

Egyedül nem megy
Botka László szerint Orbán pártját erősítik azok az ellenzéki pártok, akik elutasítják az összefogást. Ki játszik a Fidesz kottájából? A stúdióban Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke.

Könyöradomány
Ostoba, harsány bohózatnak tartja az ellenzéki pártok legújabb népszavazási kezdeményezését a VOSZ. A szervezet főtitkára szerint a bérplafon és egy újabb munkaszüneti nap kiharcolása csak a nép szédítésére jó. Vendégünk lesz Dávid Ferenc

Kutyatábor
Csillebércen készül a választásokra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, vetélkedőn választják majd ki a jelölteket, de tervezik az államfeloszlatást is. Itt lesz Kovács Gergely, a párt elnöke, és elmondja, mivel készülnek még a választásokra.

Praxistámogatás
130 ezerrel többet kapnak a háziorvosok az államtól rezsitámogatásra. De mi lesz azokkal a praxisokkal és betegekkel, ahol évek óta nincs állandó háziorvos? Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét várjuk.

Rádiós család
Rádióval bővítheti portfólióját az ország legismertebb gázszerelője. Orbán Viktor jó barátja, Mészáros Lőrinc most a Class FM frekvenciáját veheti meg. A médiaviszonyok változását Murányi András és Somogyi Zoltán értékeli.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!