2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 11:00

Célkeresztben – Egyenesen

2017. március 15., szerda 15:38, frissítve: szerda 16:37

Adás:
2017. március 15., szerda 19.30.
2017. március 16., csütörtök 0.30.
2017. március 16., csütörtök 13.30.

Célkeresztben
Sokan megvédték, pedig lehet, hogy rá sem szorul. Milyen felelősség terhelheti a volt főpolgármestert? A 4-es metró ügyét vizsgáló bizottsághoz nem ment el, de hozzánk eljön Demszky Gábor.

Síppal, dobbal
Kifütyülték a miniszterelnököt. Síppal, dobbal, már csak a nádi hegedű és talán a méltóság hiányzott. Indulatokból, trágár szavakból, dulakodásból viszont az idén sem volt hiány a nemzeti ünnepen. Mire jó ez? Itt lesz velünk az Együtt elnöke, Juhász Péter.

Betelt a pohár
Lényegében dühből alakít új, konzervatív pártot a gödöllői polgármester. Az MDF kiment alóla, és fokozatosan kiábrándult a Fideszből is. Zászlót bont a Józan Ész forradalma? Vendégünk lesz a mozgalom vezetője, Gémesi György.

Szabadságon a sajtó
A szabadságharcos ifjak sem gondolták volna, mégis bekövetkezett: a sajtó szabadságát felváltotta a sajtómunkások kényszerszabadsága. Az újságírókat bértollnokokra cserélik, a kérdésből pedig állítást csinál a politika. Kálmán Olga viszont felteszi a kérdést a Népszabadság és a Vasárnapi Hírek volt főszerkesztőinek: mi lesz veled, magyar sajtószabadság? Vendégeink lesznek: Murányi András és Gál J. Zoltán.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!