2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Baloldali győzelem – Reggeli járat

2017. április 23., vasárnap 23:08, frissítve: hétfő 08:31

Adás:
2017. április 24., hétfő 5.50

Baloldali győzelem
Fölényes győzelmet aratott a baloldali jelölt a zuglói időközi képviselő-választáson. Az eredményt a XIV. kerület polgármestere, Karácsony Gergely értékeli.

Betömött zsebek
Fideszes képviselők házastársai kapták a legtöbb agrártámogatást tavaly a parlamenti képviselők családtagjai közül. Az MSZP elnökhelyettese, Gőgös Zoltán lesz a vendégünk.

Innováció
Olyan hasizomfejlesztő és -regeneráló módszerről beszélgetünk, amely szülés után segíthet az édesanyáknak, illetve hát- és derékfájásra is megoldást jelenthet. Erről tudhatunk meg többet Bagyinka Tímea rekreációs szakoktatótól.

Csak egy telefon
Hogyan segíthetünk a rászorulókon egy egyszerű ételrendeléssel? A Fairfood internetes szolgáltatás lényege, hogy az ételrendelésből származó bevétel 20 százalékát jótékony célra fordítják. Részletek a tulajdonosoktól, Réti Bálinttól és Kórosi Gergelytől.

Titkos küldetés
Egy képzeletbeli tengeri utazásra indulunk. Még vasárnapig lehet részt venni a Bűvös óceán interaktív kiállításon a Vajdahunyad várában. A titkos küldetésről Kovács Adrienn szervező mesél.

Megidézés
Louis Prima amerikai énekes-trombitás életművét idézik meg hazai zenészek Szegeden. Koós Rékát és Lázár Istvánt várjuk a stúdióba.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!