2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Versenyben – Egyenesen

2017. október 12., csütörtök 16:04, frissítve: csütörtök 16:12

Adás:
2017. október 12., csütörtök 19.30
2017. október 13., péntek 13.30

Versenyben
Hiába próbálja súlytalanná tenni az MSZP, ő komoly kihívóként lép fel – mondta az LMP miniszterelnök-jelöltje, ma például az ukrán külügyminiszterrel​ ​​találkozott. Vendégünk lesz Szél Bernadett.

Idétlen bojkott
Közjogi blöffparádénak tartja Gulyás Mártonék arányos választási rendszerről szóló kezdeményezését, az MSZP parlamenti hátralépését pedig idétlen bojkottnak nevezte Ceglédi Zoltán. Itt lesz a politikai elemző.

Kátyúban
Tovább is süllyedhet az MSZP népszerűsége, de kikecmeregnek belőle a pártelnök szerint. Ehhez vajon a parlamenti eszközök feladásán keresztül vezet az út? Megkérdezzük Tóth Bertalan frakcióvezetőtől.

Tele a hócipő
Nem hagyta szó nélkül. A huszonhárom éve megjelent, Haggyá’ má’ békibe című dalával üzent a kormánynak az újabb konzultáció miatt Bródy János. A stúdióba várjuk a Kossuth-díjas zenészt.

Orbán keresztje
Az európai politikusok megtagadják keresztény gyökerüket, miközben ma a világban minden öt üldözöttből négy keresztény – mondta Orbán Viktor egy keresztényüldözésről szóló konferencián. Erről is beszélget Kálmán Olgával Pikó András és Lakner Zoltán.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!