2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Vádat emelnek a kakucsi gyilkos ellen

Hír TV

2017. november 7., kedd 14:35, frissítve: kedd 15:12

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást K. Bálint ellen, a Pest megyei nyomozók megállapították, hogy a 20 éves férfi meggyilkolta azt a lányt, akit egy szórakozóhelyről vitt haza - írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint a fiatal férfi 2016. március 5-én a hajnali órákban egy budapesti szórakozóhelynél beültette a sértettet az autójába. A 20 éves férfi Kakucs külterületén a lányt megölte, és az áldozat holttestét a közeli erdőben elrejtette.

 
 

A nyomozók 2016. március 10-én a hajnali órákban találták meg a fiatal nő holttestét. A rendőrök megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben még aznap gyanúsítottként kihallgatták K. Bálintot, majd őrizetbe vették. A férfi 2016. március 11-e óta előzetes letartóztatásban van.

 
 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály Életvédelmi Alosztálya a K. Bálint elleni nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészség részére megküldte.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!