2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Leszúrta lakótársát az asszony

2016. május 18., szerda 15:52, frissítve: szerda 16:10

Leszúrta idős lakótársát, majd riasztotta a mentőket egy derecskei nő, aki végül a rendőröket is a helyszínen várta meg. Emberölés miatt indult ellene eljárás, a kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Egy rossz állapotú derecskei házban élt az idős néni, akit megkéseltek. A vele egy háztartásban élő középkorú nő támadott rá kedden este 10 óra körül.

Információink szerint italozás közben a két nő veszekedni kezdett, majd a 41 éves asszony egy kést vett elő, és ezzel combon szúrta a 73 éves lakótársát. Ezután kihívta a háziorvost, és később a mentők is kiérkeztek a helyszínre.

Az idős asszony elvérzett, mire a mentők megérkeztek. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani, majd értesítették a rendőrséget.

„Kollégáim azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves nőt, akit előállítottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók Á. Csabánét gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását” – tájékoztatott Dobó Dénes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 41 éves nő beismerte tettét. Ellene emberölés gyanújával indított eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!