2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Weszely: Vegyék már észre magukat az emberek!

Hír TV

2017. november 7., kedd 20:22, frissítve: kedd 22:09

A zenész Kálmán Olga műsorában mesélte el, mi történt valójában, amikor két idős nő kérdezte a lakása előtt a nemzeti konzultációról.

Korábban mi is megírtuk, hogy két idős nő a saját lakásán inzultálta Weszely Ernőt, amiért a 65 éves, vak zongora- és harmonikaművész nem volt hajlandó kitölteni a nemzeti konzultációt.

A művész elmondta, hogy a konzultációt a kukába hajította, erre a két nő a hajánál és a fülénél fogva rángatni kezdte, kiabált vele, és Soros-bérencnek nevezte.

„Harmincadikán, hétfő délután bedobtak valamit a postaládámba, majd azonnal csöngettek. Azt gondoltam, hogy a postás akart beszólni, hogy olyan levelet hozott, amelyre érdemes figyelnem. Kinyitottam az ajtót, majdnem köszöntem, de akkor megszólalt az egyik idős hölgy, és a konzultációról kérdezett” – idézte fel a művész, aki szerint a nők be sem mutatkoztak.

Weszely elmondta, hogy nem töltötte ki a konzultációt, sőt kidobta a kukába, mire az egyik nő megkérdezte tőle, hogy ő is Soros-bérenc-e, illetve azt mondták a zenésznek, hogy ő is olyan ember, aki azt akarja, hogy az országot ellepjék az arabok és a feketék.

Ezt követően történt az inzultus: az egyik nő gesztikulálás közben meghúzta Weszely haját és a fülét.

„Próbáltam udvarias lenni, csak már utána nem bírtam, elszakadt a cérna” – mondta a zenész, majd hozzátette: szégyelli magát, mert idegből ő is csúnyán küldte el az aktivistákat.

A Fidesz szerint azonban az egészet Weszely és az LMP-nek bedolgozó lánya találta ki, de a művész ezt tagadta.

„Nekem nincs ehhez elég fantáziám. Én megdöbbentem, mert az utóbbi időben is idegesített, hogy elmegyek egy kocsmába játszani, és mindenki arról beszél, hogy jönnek a migránsok, rohadjanak meg. Örökké azt hallom, hogy Soros így, Soros úgy, szégyellem ezt az egészet. Vegyék már észre magukat az emberek, ne durvuljanak el, ne legyenek ilyen borzalmasak!” – mondta Weszely Ernő.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!