2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Vona továbbra is elszámoltatást ígér

Hír TV

2017. november 11., szombat 09:35, frissítve: szombat 13:18

A párt elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt nem árulta el, hogy a miniszterelnököt pontosan miért vonnák felelősségre.

Orbán Viktor elszámoltatását ígéri a Jobbik hatalomra kerülése esetén Vona Gábor. Vona szerint a néppártosodás eredményét majd a 2018-as választás fogja megmutatni, de a közvélemény-kutatásokra szerinte nem lehet alapozni, mert az emberek félnek kiállni a véleményük mellett. A Jobbik elnöke a lapnak azt mondta: Budapesten is vár egyéni mandátumokat, de leginkább a külső kerületekben számít jobb eredményre. Szerinte nem a pártoknak kell egyezkedniük egymással, hanem a választók fognak a legesélyesebb jelöltre szavazni.

„Az emberek ma félnek, nem nyilvánítanak véleményt, sokszor még egy Facebook bejegyzést sem mernek lájkolni, mert attól tartanak, hogy valaki azt figyeli és sajnos azt kell mondanom, hogy ezen félelmük bizonyos esetekben nem is alaptalan. Tehát én azt tudom mondani, hogy 2018 áprilisában eljön az igazság pillanata, a néppártosodással, a Jobbikkal, meg a Fidesszel, meg mindenkivel kapcsolatban. És én addig nagyon óvatosan figyelem a közvélemény-kutatásokat, alapvetően a munkámra koncentrálok, hogy minél több emberhez eljuttassuk a Jobbik programját” – mondta el Vona Gábor, a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!