2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Változik a tömegközlekedés a hosszú hétvége miatt

Hír TV

2018. április 29., vasárnap 07:53, frissítve: vasárnap 11:48

A vonatok vasárnap és hétfőn ünnepnapi, kedden pedig vasárnapi menetrend szerint járnak. A szintén a MÁV-hoz tartozó HÉV-ek vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint közlekednek. A vasúttársaság a március 15-i és a húsvéti négynapos hétvégéhez hasonlóan most is nagy forgalomra számít. A MÁV-Start azt javasolja az utazóknak, hogy váltsanak 10 százalékos kedvezményű e-vonatjegyet. Bővebb tájékoztatás a mavcsoport.hu honlapon található, illetve az ügyfélszolgálatnál is lehet tájékozódni a +36-1/349-4949-es telefonszámon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatainak menetrendje szintén változik: vasárnap a munkaszüneti, hétfőn a szombati, kedden pedig az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek. Az M3-as metró ezeken a napokon egész nap szállítja az utasokat a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között, Újpest és a Lehel tér között minden nap pótlóbusz viszi az utasokat. Az M2-es és az M4-es metró mind a három napon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik. Az éjszakai járatok végig a hétvégi menetrend szerint járnak majd.

„Mivel a május 1-i belvárosi autós rendezvény miatt már lezárták a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát, ezért a 9-es autóbusz és a további érintett éjszakai járatok terelt útvonalon, a Nagykörút, Andrássy út érintésével közlekednek” – hívta fel a figyelmet Varga Etele, a BKK Info közlekedési információs munkatársa.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!