2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Utcára hívja a Jobbik az embereket, ha nem fogadják el

2016. november 15., kedd 14:20, frissítve: szerda 21:09

Utcára hívhatja az embereket a Jobbik, ha a kormánypártok nem engedik a parlament elé a hétfőn benyújtott kvótaellenes alaptörvény-módosító javaslatukat.

Vona Gábor pártelnök azt reméli, hogy indítványukat a Fidesz és a KDNP is támogatni fogja, mert a szöveg csupán egy mondattal tér el a kormánypártok múlt héten elbukott módosítójától. A Jobbik nemcsak az idegen népesség betelepítését tiltaná meg, hanem a letelepedési kötvényeket is megszüntetné.

„Ha Rubovszky Györgyék nem veszik napirendre, akkor mi egy dolgot tudunk tenni: tiltakozunk kézzel-lábbal, és elmondjuk az álláspontunkat ahol csak lehet. Úgy gondolom, hogy ekkor csak egy esély marad: az emberekhez kell fordulni, akár azt sem tartom kizártnak, hogy az utcára kell vonulnia Magyarországnak, utcára kell vonulniuk az embereknek, és az utcán kell követelni a Fidesz–KDNP-től azt, hogy védjük meg Magyarországot” – mondta Vona Gábor.

A Jobbik hiteltelenné vált, amiért nem szavazta meg múlt héten a kvótaellenes alaptörvény-módosítást – reagált Vona Gábor szavaira a Fidesz-frakció. A kormánypárt háromsoros közleményében nem írt a letelepedési kötvényekről.

A Jobbik hiteltelenné vált, amiért nem szavazta meg múlt héten a kvótaellenes alaptörvény-módosítást - reagált Vona Gábor szavaira a Fidesz-frakció. A kormánypárt háromsoros közleményében nem írt a letelepedési kötvényekről.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!