2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Tuzson: Ez nagyon nem jó

2015. augusztus 4., kedd 16:45

Átlépte a százezret az idén Magyarországra érkezett illegális bevándorlók száma – jelentette be a Fidesz-frakció szóvivője.

Tuzson Bence elmondta: csak az utóbbi egy hónapban negyvenezren érkeztek, tehát közel annyian, mint tavaly egész évben. A politikus szerint érezhetően nőtt a bevándorlók száma az utóbbi időben, ezért a Fidesz üdvözli a kormány döntését, hogy az eredeti tervnél korábban, már augusztus végére el kell készülnie a szerb határon épülő kerítésnek.

„A francia és a brit belügyminiszter közös cikket jelentetett meg a témában azzal kapcsolatban, hogy hatékonyabb fellépésre van szükség, a magyar baloldalon még mindig nem ismerték föl ennek a szükségességét, sőt Gyurcsány Ferenc még levelet is írt az Európai Bizottságnak. Ez, úgy gondoljuk, megmosolyogtató is, mindenesetre szomorú, hiszen nem gondoljuk azt, hogy ez üzleti vállalkozás lenne, nem gondoljuk azt, hogy ha valaki az Altus-ügyben mondjuk pénzt kap az Európai Bizottságtól utána bármilyen kötelezettsége jelentkezne a tekintetben, hogy jelentéseket írogasson a magyar kormányról. Nagyon nem jó, nagyon rossz, hogy ez így történik” – fejtette ki Tuzson Bence.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!