2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Téglával dobálták az embercsempészek a rendőröket

2015. augusztus 31., hétfő 10:17, frissítve: hétfő 10:24

Téglával dobták meg az embercsempészek a déli határon szolgálatot teljesítő rendőrök autóját.

A szolgálati autó szélvédőjét és oldalát találták el, személyi sérülés nem történt. Az embercsempészek azt sérelmezték, hogy a járőrök nem hagyják őket dolgozni.

Vasárnap egyébként több mint 2500 illegális határátlépőt állítottak meg a rendőrök, a legtöbben Röszkénél akartak belépni az országba.

„2590 illegális bevándorlóval, köztük 562 gyermekkel szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén augusztus 30-án. A legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületéről állították elő a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – Az államhatárt őrző rendőröket dobálták meg feltételezhetően embercsempészek téglával szerb oldalról augusztus 31-én hajnalban, miközben szidták a rendőröket, és azt kiabálták, hogy »nem hagytok bennünket dolgozni«. A szolgálati gépkocsi szélvédőjét és oldalát találták el, személyi sérülés nem történt. Az embercsempészek Szerbia irányába távoztak.”

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!