2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Szijjártó nem sieti el a válaszadást

Hír TV

2018. május 16., szerda 16:11

A miniszter a hét elején ígérte meg, hogy ha érkezik hozzá meghívás a Hír TV-től, arra reagálni fog. Interjút kértünk tőle.

Mindeddig nem válaszolt meghívásunkra a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter hétfőn azt ígérte, ha érkezik hozzá interjúmeghívás, arra mindenképpen reagálni fog.

A minisztert egy sajtótájékoztatón kérdezte meg a Hír TV riportere, hogy beiktatása után elfogadná-e a meghívást stúdiónkba. Szijjártó azzal hárította el a kérdést, hogy az ilyen felkérések nem abban a szituációban, sajtótájékoztató után születnek meg. „Én gyakorlatias ember vagyok, ezt nyilván látták rajtam, tehát ha jön gyakorlatban meghívás, akkor arra gyakorlatban válaszolunk mindig” – fogalmazott.

Ezt követően, kedden a Hír TV Online úgy döntött, interjút kér a minisztertől: a KKM sajtóosztályának e-mail címén, illetve telefonon is érdeklődtünk egy sajtós munkatársnál. Gyakorlatban azonban még ők sem válaszoltak, a miniszter munkatársa azt ígérte, szól majd a kollégáknak, hogy válaszoljanak az e-mailre.

Mindez szerda délutánig nem történt meg.

Nem tudunk mást tenni, várunk türelemmel, hátha a külügyminiszter válaszol a meghívásra, ahogyan megígérte. Gyakorlatban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!