2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Százezernél is több vendéget várnak a Campus Fesztiválra

Hír TV

2018. július 19., csütörtök 15:36, frissítve: csütörtök 16:38

19 programhelyszínnel és 250 fellépővel várja a bulizni vágyókat a debreceni Campus Fesztivál. A szervezők arra számítanak, hogy idén is 100 ezernél többen vesznek majd rész a rendezvényen.

Szerdán délután kezdődött a Campus Fesztivál. Már a kezdésre is nagyon sokan érkeztek és alig várták, hogy bejuthassanak. A kempingben egymás után állították fel a sátrakat.

Tavaly 105 ezren látogattak ki a fesztiválra és idén is legalább ennyi embert várnak a szervezők. Erre minden esély megvan, elővételben ugyanis 30%-kal több bérletet adtak el, mint tavaly. Idén 250 zenei fellépő érkezik a debreceni fesztiválra.

„Összesen 19 programhelyszínünk van. Van benne nagyon sok zenei stílus a világzenétől a jazzen a hiphopig. Van színházsátrunk, vannak irodalmi programok, van moziprogram, hihetetlenül széles és színes családi program. Úgyhogy tényleg azt lehet mondani, hogy 0-99 éves korig mindenki megtalálja a számítását a programjainkban” – ismertette a programigazgató, Süli András.

Este indult be igazán buli a Campuson. Sokan érkeztek a családjukkal együtt. A Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarokból ismert Lovasi András is színpadra lépett Debrecenben. Most egy önálló esttel érkezett, ahol pályafutása legjobb és legismertebb dalait játssza zenésztársaival. „Tulajdon képen ez egy olyan ritka alkalom, amikor mindazok a színpadon vannak, egyszerre akikkel valamikor meg éppen most muzsikáltam meg muzsikálok” – fogalmazott a zenész.

A Campus Fesztivál idén is készpénzmentes, így fizetni paypass-os bankkártyával, illetve fesztiválkártyával lehet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!