2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Túlélve Bolíviát 03:00

Nemzetközi médiakampány folyik Magyarország ellen

2015. szeptember 25., péntek 08:27, frissítve: péntek 09:24

Egyoldalúan számol be a magyarországi eseményekről a nemzetközi sajtó, Szijjártó Péter szerint. A külgazdasági és külügyminiszter a BBC Hard Talk című műsorában jelentette ki ezt.

Szijjártó a röszkei tömegzavargásról azt mondta: a riportokban csak az szerepelt, hogy a magyar rendőrök könnygázt vetettek be, az nem, hogy előtte órákon keresztül dobálták őket. Szerinte ez nagyon inkorrekt magatartás Magyarországgal szemben. Hozzátette, egyértelműen úgy érzi, hogy hazánk ellen nemzetközi médiakampány folyik.

Kérem, ez nem korrekt, amit ön mond. És az sem korrekt, amit a nemzetközi média tett Magyarországgal ebben az ügyben. Mert sem ön, sem mások, sem egyik nyugati politikus, aki emiatt bírálta Magyarországot, egyetlen szót sem szóltak arról, hogy normális dolog, amikor a migránsok megtámadják a magyar rendőröket. Óráig ez ment, órákig. Köveket és betondarabokat dobáltak rájuk egy másik állam területéről a magyar területre át. Ez normális? Ön szerint ez elfogadható? Ön szerint ezek ártatlan emberek? Akik órákon át támadták a magyar rendőröket kövekkel és betondarabokkal?

A Szijjártó Péterrel készült teljes interjút ma 14.05-kor láthatják a Hír Televízió műsorán.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!