2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Nem osztja Kész Zoltán nézeteit az Együtt elnökségi tagja

2015. február 13., péntek 07:14, frissítve: péntek 08:32

Megtévesztette a választókat Kész Zoltán a Nemzeti Választási Bizottság határozata szerint. Az Együtt elnökségi tagja pedig nem ért egyet nézeteivel a pártja által támogatott veszprémi képviselőjelölttel.

A Nemzeti Választási Bizottság szerint a veszprémi időközi választás baloldali pártok által támogatott jelöltje valótlanul állította, hogy a Fidesznek tizenegy jelöltje lesz a voksoláson, csak különböző mezben. A testület Kész Zoltán kijelentését nem politikai véleménynyilvánításnak, hanem valótlan tényállításnak minősítette. A kifogást a Magyar Munkáspárt nyújtotta be a Veszprém megyei 1-es számú választókerületi bizottsághoz.

Nem ért egyet nézeteivel a pártja által támogatott veszprémi képviselőjelölttel az Együtt elnökségi tagja. Kész Zoltán korábban azt írta: nem hisz sem az esélyegyenlőségben, sem pedig az általános választójogban. Pápa Levente Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: sem az egészségügyből, sem az oktatásból nem vonulhat ki teljesen az állam.

„Alapvetően a piacgazdaságban hiszek. Mégsem gondolom azt, hogy az egészségügyben vagy a közoktatásban a piacnak kéne elvégezni a dolgot. Ezek állami feladatok. Az a feladata minden normális politikusnak, hogy meg kell találni az egyensúlyt a piac és az állam között. Nem szabad, hogy túlsúlyba kerüljön az állam, és azt se szabad, hogy túlsúlyba kerüljön a piac” – fogalmazott az Együtt elnökségi tagja.

Tekintse meg a Pápa Leventével készült teljes beszélgetést:

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!