2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Nem Botkára alapoz az Együtt

2017. március 2., csütörtök 07:42, frissítve: csütörtök 08:12

Nem ment el Botka László az Együtt vezetőségével való találkozóra tegnap, technikai okokra hivatkozott. A párt elnöke nem politikai okokat lát az elmaradt találkozó hátterében.

Juhász Péter a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, reméli, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje csak azért mondta le a 2018-as választásról szóló találkozót, hogy párton belül tisztázza a Fóton történteket.

Mint ismeretes, az Együtt fóti önkormányzati képviselőjét MSZP-s aktivisták fütyülték ki egy dunakeszi fórumon, valószínűleg azért, mert a képviselő feljelentést tett a fóti önkormányzat korrupciógyanús ügyei miatt. Az eset után az Együtt elnöke nyílt levélben közölte, hogy az Együtt nem állít közös listát az MSZP-vel.

„Én bízom abban, hogy nem lemondta, hanem arrébb tolta, emögé nem akarok politikát látni. Azt az információt kaptam, hogy technikai okok miatt, gondolom, Szegedről az út vagy bármi más lehetett. Bízom abban, hogy majd eljön hozzánk, és elmondja az álláspontját, de bevallom, az Együtt nem Botka Lászlóra alapozza a politikáját. Mi egy másfajta világot képzelünk el, mint a 2010 előtti, és még keresünk partnereket. Az MSZP-vel is bármit meg fogunk tenni az együttműködés vonalán, hogy a győzelem esélyét megadjuk az országnak, de ez nem a pártok közötti mutyiról kell szóljon, nem egyezkedésről kell hogy szóljon, hanem az ország sorsáról” – jelentette ki Juhász Péter.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!