2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nem árulta el Bayer, hogy kell-e rózsafüzér, csak gazemberezett

2017. október 13., péntek 22:47, frissítve: péntek 22:51

Zárt ajtók mögött folyik a menekültellenes kampány a lakossági fórumokon – legalábbis Inárcson Bayer Zsolt estjére nem engedték be a sajtót. A szervezők egyike Bitay Márton, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára volt, aki kérdésünkre azt hangoztatta: Navracsics Tibor uniós biztos sem mondott olyat, hogy a Soros-terv nem létezik.

A Fidesz-tag publicista a helyi Fidesz-szervezet meghívására érkezett Inárcsra, ahol Európa jövőjéről és a Soros-tervről értekezett. A pódiumbeszélgetés minden elérhető felületen nyilvános rendezvényként szerepelt, stábunkat mégsem engedték be a helyi művelődési házba.

„De azt tudják hogy nem sajtónyilvános? Nincs harag?” – fogalmazott stábunknak Bitay Márton, aki hivatalosan a rendezvény szervezője volt. A Földművelésügyi Minisztérium államtitkára kérdésünkre azt mondta: a Soros-terv létezik, és szerinte Navracsics Tibor sem mondta ennek ellenkezőjét.

„Ha jól figyeltem Navracsics biztos urat, akkor nem ezt mondta, hanem azt mondta hogy nem olvasott olyan anyagot, amelyben ez lett volna. Hogy mire gondolt, azt nem tudom. Hogy én miért szerveztem ezt a rendezvényt, azt tudom: mert fontos arról beszélni, hogy mi a helyzet a migrációval kapcsolatban” – mondta Bitay Márton.

Bitay és Bayer két órán át beszélgettek, majd lakossági kérdésekre is válaszoltak. A szélsőséges megnyilvánulásairól ismert publicista a Hír TV stábjával már sokkal kevésbé volt közlékeny:

– Önöknek nem nyilatkozom.
– De miért?
– Azért mert a főnökük egy gazember. Azért!
– De nem neki, hanem a kedves nézőknek kellene nyilatkozni.
– De nem nyilatkozom.
– Ön szerint is szükség van rózsafüzérre Soros György ellen egyébként?
– …

Bayer Zsolt látogatása ellen helyiek egy csoportja nyílt levélben tiltakozott, de ők végül nem jelentek meg a fórumon.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!