2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Münchenbe tartó migránsokat szállítottak le a vonatról

,

2015. augusztus 16., vasárnap 15:10, frissítve: vasárnap 15:22

83 illegális bevándorlót szállítottak le a vonatról Győrnél. A menekültek Münchenbe akartak eljutni, de nem voltak papírjaik. A migránsok közül 78-an idegenrendészeti eljárás alatt álltak, így őket a kijelölt befogadóállomásokra szállították.

Csongrád megye déli részén tegnap több mint 1500 illegális bevándorlót fogtak el, a legnagyobb csoport Ásotthalomnál akarta átlépni a határt, egy szerb embercsempészt is előállítottak, a férfi 22 menekültet akart Bécsbe vinni.

„Negyvenhat csoportban 1572 illegális bevándorlóval, köztük 280 gyermekkel intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton. A legnagyobb számú csoportot a Készenléti Rendőrség járőrei Ásotthalom külterületén 19 órakor fogták el. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság mélységi ellenőrzési és közterületi támogató osztályának járőrei augusztus 15-én 6 óra 15 perckor a domaszéki autópálya-felhajtónál állítottak meg egy Renault Espace-t. A jármű 25 éves sofőrje 22 szír és iraki illegális bevándorlót – köztük 9 gyermeket – zsúfolt be a járműbe. A szerb embercsempész a bevándorlókat Mórahalom külterületén vette fel, úti céljuk Bécs lett volna. Embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás” – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!