2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Mészáros Lőrinccel egyeztetett Tiborcz István

Hír TV

2018. május 15., kedd 12:32, frissítve: kedd 12:33

Egy budai bisztróban találkozott Orbán Viktor veje az ország második leggazdagabb emberével. A 444.hu egyik olvasója fotózta le Mészáros Lőrincet és Tiborcz Istvánt a Leroy Bistróban kedden délelőtt. Arról nem tudni, hogy miről folyt a diskurzus.

Annyi biztos, számos közös pont van a két kormányközeli figura életében, például ahogyan az egykoron Tiborczhoz tartozó Elios Zrt.-nél, úgy Mészáros Lőrinc egyik cége is felkeltette az EU csalásellenes szervezetének figyelmét.

 
444.hu
 

Novemberben Tiborczot Lázár Jánossal kapták lencsevégre. Érdekesség, hogy az Elios Zrt. kedvező, sokszor versenytárs nélküli, a Lázár vezette Miniszterelnökség által lebonyolított pályázatokon nyert el közbeszerzéseket, és több településen – elsőként éppen Lázár János városában, Hódmezővásárhelyen – uniós pénzből korszerűsítette a közvilágítást, ami miatt az EU csalás elleni hivatala, az OLAF vizsgálódik.

Amikor az újságírók megkérdezték a minisztertől, hogy miről beszélgettek Orbán Ráhel férjével, Lázár azt felelte: „Hát kin kérjem számon, ha valamelyik égő elromlik?” A Népszava kérdésére a Lázár akkor úgy jellemezte magát: „Én az az ember vagyok a kormányban, akinek az a dolga, hogy mindenkivel beszéljen.”

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!